ORDF. BLOGG

ORDF. BLOGG

Bare Boat Charteravtal

Henriks bloggPosted by Henrik 2011-03-16 16:26:50
Nu är det klart.
Igår samlades större delen av vår och stiftelsens styrelse för att gå igenom det avtal som, under ibland livliga men kontrollerade former, diskuterats fram under hösten. Efter några små korrigeringar, så var alla överens. Påskrivet och klart kommer vi nu in i en lite ny fas i vår verksamhet. Vi har ju som ni vet en marknadsföringsgrupp som kommer att arbeta stenhårt för att skapa så många kundkörningar och andra aktiviteter som möjligt. Så fort isen lossnar och efter våra säkerhetsgenomgångar samt provkörning, så sätter vi igång. Även om vi inte är ägare till Spica, så kan man nog säga att vi har övertagit ansvaret för hennes historiska fortskridande och därmed ansvaret att tillse så det finns medel för detta. För att klara ut detta krävs att alla - som vanligt - ställer upp till alla de procent som var och en förmår. Jag är inte ett dugg orolig, men det vore ju kul om vi kunde få några nya själar att hjälpa till, så att inte orken tryter hos "järngänget".
Styrelsen kommer nu att träffas inom två veckor för att färdigställa den plan som skall styra vår och Spicas framtid avseende ekonomi, underhåll och aktiviteter.
Jag gissar att ni har en del frågor och jag samt några andra ur styrelsen kommer att vara på plats nu på lördag (arbetsdag Gålö) och kommer då givetvis att försöka svara på alla dessa.
Detta känns , i varje fall för mig, som en väldigt rolig och spännande start på vårt verksamhetsår.
GMY
Henrik