ORDF. BLOGG

ORDF. BLOGG

Orientering mm

Henriks bloggPosted by Henrik 2011-04-11 16:31:25
Ja jag vet att det var länge sedan jag skrev något, nu gör jag det i varje fall.
Först vill jag tacka de tappra få som sliter med Spica på såväl ordinarie som självpåtagna arbetsdagar. Sen vill jag med hela mitt hjärta önska Kjell 1 god bättring. Vi skall försöka klara oss utan dig ett tag framöver, men du kan nog räkna med att bli uppringd och tillfrågad ett antal gånger, till dess att du återkommer ombord.
Som jag skrev för ett bra tag sedan så bildar vi nu ett rederi - Rederi T 121 Spica - är det tänkt att det skall benämnas, men det bestämmer ju bolagsverket och svar från dem kommer först om ett par veckor. Vilket som så kommer Christian Wollert att bli redare och Örjan Sterner DP. Nu kommer det att bli ordning och reda framöver och lättare att fatta klara och snabba beslut. Tanken är även att momsregistrera vänföreningen i avsikt att inte utsätta oss för risken till momsbrott.
Marknadsföringen är i full gång och det tillsammans med Ystad och genom vår gemensamma marknadsföringsgrupp. Närmast ligger en kundkörning den 28 maj.
Tiden går fort och för att hinna med att klargöra fartyget och utbilda besättningen inför kundkörningar så måste vi bli några fler på kommande arbetsdagar. Datum hittar ni på startsidan.
Bunker är ett annat bekymmer. Vi kommer att bunkra för provkörning, men det räcker näppeligen till för kommande kundkörningar. Idéer på hur att lösa detta finns, men det ber jag att få återkomma till i ett media som inte är så officiellt som detta.
Som ni säkert har noterat å har inte hemsidan blivit uppdaterad i den takt som var tänkt. Detta beroende på en del SBS men även andra tekniska orsaker. Nu blir allt detta tillrättat och sidan kommer hädanefter att vara superaktuell.
Till sist, om ni undrar över något, så går det alltid att ringa eller maila mig eller någon annan i styrelsen. Det är alltid bättre att fråga och få svar än att ovetande vandra.
Lev väl och så ses vi väl ombord
Henrik