ORDF. BLOGG

ORDF. BLOGG

Åter i sitt rätta element

Henriks bloggPosted by Henrik 2012-08-17 10:48:26
Hon ville inte riktigt lämna vaggan vid första försöket, så hon fick komma upp igen för några små arbeten. Nåväl vid andra försöket, så kände hon sig redo för att återigen klyva vågorna. Efter sjöfartsinspektion, som gick lysande (inga som helst anmärkningar i protokollet/intyget) så ombaserade vi till Vasavarvet, där vi nu kommer att ligga till den 23 augusti, då vi planerar att gå till Siarö över dagen. Dagen därpå kastar vi loss för färd ner till Nynäshamn och deltagande i Nynäshamnsdagarna, åter Gålö söndagen den 26.e
Jag vill här passa på att tacka alla de som arbetat på och med Spica. Ett utomordentligt arbete som under ledning av Sten Hecker, gett detta enastående inspektionsresultat. Man är stolt över att vara ordförande i en förening med så många "härliga" medlemmar.
Den 15 september genomför vi EDIP, där jag fått det hedervärda uppdraget att se till att alla besökare får ett oförglömligt minne med sig när de återvänder hemåt. Självklart kan jag inte klara ut detta utan hjälp, varför några av er, samt några från de andra enheterna ur flottiljen, kommer att engageras i såväl förberedelser som genomförande. Om några känner sig manade redan nu, hör av er till mig.
GMY
Henrik